Destinationer

Reinventing Project Management

Bogen beskriver Diamantmetoden, der sikrer succesfuld vækst og innovation. Projekter er motoren i udvikling af forretningen. Desværre fokuserer mange projekter på effektivitet og ikke på den strategiske effekt, de skal tilvejebringe. Derfor er det nødvendigt at gentænke projektarbejdsformen. Bogen beskriver, hvordan fokus skal flyttes fra den traditionelle projekttrekant til projektets effekt på kort sigt, mellemlang sigt og på lang sigt.

quote

"Standing in the middle of the road is very dangerous; you get knocked down by the traffic from both sides."

- Margaret Thatcher

Hvem er airborn leadership?

Som projektleder har jeg altid ønsket mig et sted, hvor jeg kunne klikke ind og få inspiration, relevant viden og konkrete værktøjer, uanset tidspunktet og hvor jeg var. En trådløs værktøjskasse hvor viden kom til mig gennem luften. En hjælp der kunne give mig et konkret løft i min nuværende udfordring.

Du har aldrig været vigtigere som projektleder. Projekter er motoren i udvikling af en bedre forretning, nye produkter, forbedringer i samfundet og den globale omstilling til bæredygtig energi og produktion. Dit lederskab er derfor altafgørende. Som leder og projektleder er du værktøjet, der skaber resultaterne.

Jeg håber airborn leadership kan være din gateway til viden indenfor projektledelse, uanset hvilken rejse du er på.

John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter
John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter John Ryding Olsson

Søger du luft under vingerne?

Bliv opdateret med ny viden og nye værktøjer direkte i din indbakke