Destinationer
GATE 2

E-læring om projektledelse og lederskab

Som projektleder er du det vigtigste ledelsesværktøj – det skal holdes ved lige og udvikles. Sammensæt dit individuelle projektlederkursus og e-læringsforløb når det passer dig.

Hvert e-læringskursus består af flere videoer og testspørgsmål, hvor du afprøver din nye viden. Du kan downloade gennemgået teori, ledelsesværktøjer og et certifikat, der dokumenterer din nye viden.

Check in på e-læringsmodulerne og udvid dine muligheder.

 • Masterclass i Aarhus: Styrk din indflydelse og gennemslagskraft som projektleder!

  Masterclass i Aarhus: Styrk din indflydelse og gennemslagskraft som projektleder!

  Nu i Aarhus. Med udgangspunkt i bogen: ”Projektledelse, MAGT og mennesker” gennemgår John Ryding Olsson de 6 magtbaser, de 3 magtformer og 10 forskellige magttyper, som du oplever i projektarbejdet.

  Læs mere
 • Masterclass i København: Styrk din indflydelse og gennemslagskraft som projektleder!

  Masterclass i København: Styrk din indflydelse og gennemslagskraft som projektleder!

  Med udgangspunkt i bogen: ”Projektledelse, MAGT og mennesker” gennemgår John Ryding Olsson de 6 magtbaser, de 3 magtformer og 10 forskellige magttyper, som du oplever i projektarbejdet.

  Læs mere
 • PC-baseret projektledelsesspil

  PC-baseret projektledelsesspil

  Afprøv din projektledelse i en PC-baseret simulator, hvor fejl ikke koster penge eller giver sure miner. Gennemfør projektledelsesspillet Go Green sammen med dine projektlederkollegaer og oplev, hvordan dette læringsspil skaber refleksion og læring i din organisation. På din PC, tablet eller telefon skal du tage en række ledelsesmæssige beslutninger, for at sikre fremdrift og projektets værdiskabelse. Spillet har fokus på at skabe forretningsmæssig effekt gennem 8 trin: Projektets etablering, sikre milepælene og leverancer, sikre nye kompetencer og ny adfærd, den umiddelbare effekt, effekt på mellemlang sigt og effekt på lang sigt.

  Læs mere
 • Projektlederens seks ledelsesroller

  Projektlederens seks ledelsesroller

  Dit projektlederskab er afgørende for projektets effekt. 73,9% af alle projekter fejler pga. manglende lederskab! Du er afgørende som projektleder. Her får du samtlige seks ledelsesroller gennemgået.

  Læs mere
 • Ledelse fremad

  Ledelse fremad

  Design projektet så der skabes reel effekt og kundetilfredshed. Dit projektdesign skal sikre faglig kvalitet, hurtig læring, involvering og beslutninger til tiden.

  Læs mere
 • Ledelse indad

  Ledelse indad

  Ledelse handler om, hvordan du er og hvad du gør. Derfor er ledelsesudvikling og udvikling af dig som person vigtigt, så du bevarer dit engagement og spreder positiv energi omkring dig.

  Læs mere
 • Ledelse opad

  Ledelse opad

  Projektejer er afgørende for projektet, derfor skal du lede opad! Succesprojekter har en aktiv projektejer eller styregruppe, som ikke kun har bestilt opgaven. Derfor skal projektejer og projektleder fungere som et ledelsesteam med hver deres fokus. Derfor skal projektleder kunne lede opad mod styregruppen og projektejer.

  Læs mere
 • Ledelse nedad

  Ledelse nedad

  Projektteamet er projektets motor, det skal du smøre og tune, så det yder sit absolut bedste! Kæmp for dine projektdeltagere og du bliver overrasket over effekten. Alle projektledere kender til den situation, at man ikke har fået de lovede ressourcer. Men mange erkender ikke, at de har fået ressourcerne, men kun udnytter dem 75%.

  Læs mere
Indlæs flere
quote

"With over 50 foreign cars on sale here, the Japanese auto industry isn't likely to carve out a big slice of the U.S. market for itself."

- Business Week, 1968

Hvem er airborn leadership?

Som projektleder har jeg altid ønsket mig et sted, hvor jeg kunne klikke ind og få inspiration, relevant viden og konkrete værktøjer, uanset tidspunktet og hvor jeg var. En trådløs værktøjskasse hvor viden kom til mig gennem luften. En hjælp der kunne give mig et konkret løft i min nuværende udfordring.

Du har aldrig været vigtigere som projektleder. Projekter er motoren i udvikling af en bedre forretning, nye produkter, forbedringer i samfundet og den globale omstilling til bæredygtig energi og produktion. Dit lederskab er derfor altafgørende. Som leder og projektleder er du værktøjet, der skaber resultaterne.

Jeg håber airborn leadership kan være din gateway til viden indenfor projektledelse, uanset hvilken rejse du er på.

John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter
John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter John Ryding Olsson

Søger du luft under vingerne?

Bliv opdateret med ny viden og nye værktøjer direkte i din indbakke