Destinationer

Projektlederen som forhandler

Alt er til forhandling, hele vejen gennem dit projekt. Tænk på dit sidste projekt. Hvordan ville det være gået hvis du havde fået de rigtige ressourcer, hvis deltagerne havde kunne lægge den nødvendige arbejdskraft på de rigtige tidspunkter, hvis ikke du havde måtte bøje dig for bestemte interessenternes ønsker! I alle disse situationer kunne du måske have forhandlet dig til en bedre situation og dermed til et bedre projektresultat.

quote

"The key to success is for you to make a habit throughout your life of doing the things you fear."

- Vincent Van Gogh

Hvem er airborn leadership?

Som projektleder har jeg altid ønsket mig et sted, hvor jeg kunne klikke ind og få inspiration, relevant viden og konkrete værktøjer, uanset tidspunktet og hvor jeg var. En trådløs værktøjskasse hvor viden kom til mig gennem luften. En hjælp der kunne give mig et konkret løft i min nuværende udfordring.

Du har aldrig været vigtigere som projektleder. Projekter er motoren i udvikling af en bedre forretning, nye produkter, forbedringer i samfundet og den globale omstilling til bæredygtig energi og produktion. Dit lederskab er derfor altafgørende. Som leder og projektleder er du værktøjet, der skaber resultaterne.

Jeg håber airborn leadership kan være din gateway til viden indenfor projektledelse, uanset hvilken rejse du er på.

John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter
John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter John Ryding Olsson

Søger du luft under vingerne?

Bliv opdateret med ny viden og nye værktøjer direkte i din indbakke