Destinationer

Samspillet med projektejer

Løft dit perspektiv til ledelsesniveau. Dit samspil med projektejer er altafgørende for projektets succes og du kan få meget hjælp fra projektejer, hvis vedkommende håndteres på en god måde. Samtidig har du mulighed for at udvikle din ledelse, hvis du får nyttig feedback fra projektejer. Modulet består af fire videoer, der fokuserer på, hvorfor det samspil er vigtigt og hvad du rent praktisk kan gøre.

quote

"73.9% of project failures are due to lack of leadership"

- Andy Growe

Hvem er airborn leadership?

Som projektleder har jeg altid ønsket mig et sted, hvor jeg kunne klikke ind og få inspiration, relevant viden og konkrete værktøjer, uanset tidspunktet og hvor jeg var. En trådløs værktøjskasse hvor viden kom til mig gennem luften. En hjælp der kunne give mig et konkret løft i min nuværende udfordring.

Du har aldrig været vigtigere som projektleder. Projekter er motoren i udvikling af en bedre forretning, nye produkter, forbedringer i samfundet og den globale omstilling til bæredygtig energi og produktion. Dit lederskab er derfor altafgørende. Som leder og projektleder er du værktøjet, der skaber resultaterne.

Jeg håber airborn leadership kan være din gateway til viden indenfor projektledelse, uanset hvilken rejse du er på.

John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter
John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter John Ryding Olsson

Søger du luft under vingerne?

Bliv opdateret med ny viden og nye værktøjer direkte i din indbakke