Destinationer

Om airborn leadership og det vi vil

12. juli 2024John Ryding Olsson

Du har aldrig været vigtigere som projektleder

Projekter er motoren i udvikling af en bedre forretning, nye produkter, forbedringer i samfundet og den globale omstilling til bæredygtig energi og produktion. I projekterne er det menneskene, der skaber resultaterne. Dit lederskab er derfor altafgørende. Som leder og projektleder er du værktøjet, der skaber resultaterne.

Vi støtter din udvikling og rejse mod endnu bedre projektledelse

Vort mål er at give dig luft under vingerne gennem inspiration, viden og ledelsesværktøjer, der hvor du er og når du har brug for det. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at støtte dig i at udleve dit potentiale – verden har brug for det.

Din tid er en knap faktor, derfor skal du kunne få viden hurtigt med et klik

Vi ønsker at være nærværende, når du har behov for det og i det omfang du synes. Vores ydelser er derfor tilrettelagt sådan, at du ikke behøver at bruge mere tid end nødvendigt. Hvorfor læse en hel bog, når du med et klik kan få en ledelsesteori gennemgået på en A4-side? Hvorfor bruge timer på at udforme et ledelsesværktøj, når du med et klik kan få de mest anvendte projektledelsesværktøjer i PowrPoint eller Word?

Har du behov for viden på et bestemt område indenfor projektledelse, er vores modulopbyggede e-læring til rådighed. Der er 22 timers e-læring, hvor du kan vælge moduler af 30 minutters varighed. Vil du fordybe dig over længere tid, har vi mange vigtige projektledelsesbøger.

Vi håber, du vil bruge airbornleadership.com som din gate til inspiration og viden om projektledelse og lederskab.

Udnyt dit potentiale, teamets energi, projektets muligheder og skab fremtiden.

Check in and take off!

 

 

quote

"I am someone who hopes for the best and prepares for the worst."

- Hillary Clinton

Hvem er airborn leadership?

Som projektleder har jeg altid ønsket mig et sted, hvor jeg kunne klikke ind og få inspiration, relevant viden og konkrete værktøjer, uanset tidspunktet og hvor jeg var. En trådløs værktøjskasse hvor viden kom til mig gennem luften. En hjælp der kunne give mig et konkret løft i min nuværende udfordring.

Du har aldrig været vigtigere som projektleder. Projekter er motoren i udvikling af en bedre forretning, nye produkter, forbedringer i samfundet og den globale omstilling til bæredygtig energi og produktion. Dit lederskab er derfor altafgørende. Som leder og projektleder er du værktøjet, der skaber resultaterne.

Jeg håber airborn leadership kan være din gateway til viden indenfor projektledelse, uanset hvilken rejse du er på.

John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter
John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter John Ryding Olsson

Søger du luft under vingerne?

Bliv opdateret med ny viden og nye værktøjer direkte i din indbakke