Destinationer

Strategi og projekteffekt

Dit projekts strategiske betydning giver dig styrke og mandat som projektleder. Hvis du forstår dit projekts betydning for organisationen, står du stærkere som projektleder. Du kan bruge projektets effekt til at skabe opbakning frem for kun at tale om omkostninger og budget. I fire videoer gennemgås metoder til at tegne et overblik over dit projekts placering i organisationens strategi. Det er vigtigt, fordi projektets strategiske effekt berettiger dine ressourcer. Man kan sige, at effekten af projektet er din berettigelse og styrke som projektleder.

quote

"Confidence isn't optimism or pessimism, and it's not a character attribute. It's the expectation of a positive outcome."

- Rosabeth Moss Kanter

Hvem er airborn leadership?

Som projektleder har jeg altid ønsket mig et sted, hvor jeg kunne klikke ind og få inspiration, relevant viden og konkrete værktøjer, uanset tidspunktet og hvor jeg var. En trådløs værktøjskasse hvor viden kom til mig gennem luften. En hjælp der kunne give mig et konkret løft i min nuværende udfordring.

Du har aldrig været vigtigere som projektleder. Projekter er motoren i udvikling af en bedre forretning, nye produkter, forbedringer i samfundet og den globale omstilling til bæredygtig energi og produktion. Dit lederskab er derfor altafgørende. Som leder og projektleder er du værktøjet, der skaber resultaterne.

Jeg håber airborn leadership kan være din gateway til viden indenfor projektledelse, uanset hvilken rejse du er på.

John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter
John Ryding Olsson Grundlægger & forfatter John Ryding Olsson

Søger du luft under vingerne?

Bliv opdateret med ny viden og nye værktøjer direkte i din indbakke